Over ons

Highview is gecertificeerd dronepiloot klasse 1 RPAS
en inzetbaar voor inspectie, video en luchtfotografie. Officiële dealer van SwellPro.

Highview: als kwaliteit én service een hoge vlucht nemen

Wat hebt u nodig als u een bedrijf wilt starten in dronefotografie, -video, en -inspectie? Eerst en vooral: een uitgesproken passie voor techniek. Een neus voor innovatie. Een grote liefde voor digitale vernieuwingen en technologische verrassingen.

Maar vooral: véél goesting om te vliegen. Om elke opdracht tot in de puntjes uit te voeren en de verwachtingen van klanten te overtreffen.

Drones, van ’s ochtends tot ‘s avonds

Al die ingrediënten zitten bij Highview in de mix. Onze state-of-the-art drones worden bestuurd door mensen die dronetechnologie ademen. En ons bedrijf wordt geleid door mensen die klantvriendelijkheid als het hart van onze missie beschouwen.

Die combinatie maakt van Highview een uiterst gegeerde partner voor luchtfotografie, video en inspectie met drones. We zijn een relatief jong bedrijf, maar hebben de technische en organisatorische ruggengraat om zelfs de meest complexe opdrachten tot een goed einde te brengen.

Highview is officiële dealer van SwellPro Drones.

VEILIG, CONFORM EN CORRECT

We beschikken over een RPAS vlieglicentie Klasse 1. Al onze drones zijn geregistreerd en verzekerd. We houden ons zonder uitzondering aan alle geldende regelgeving en verzekeren onze klanten altijd van een veilige, legale manier van werken.

Hebt u een specifieke opdracht of een uitzonderlijke wens? Weet dan dat we een samenwerkingsverband hebben met andere gespecialiseerde partners in de sector. Dat geeft ons toegang tot een ruime waaier aan verschillende toestellen en technieken. Zodat uw vraag perfect gerealiseerd kan worden.

onze klanten

We hebben de eer te hebben mogen werken voor onderstaande ondernemingen:

highview-klanten-uhasselt highview-klanten-alkas highview-klanten-los-elfos

Contacteer ons

Highview is geregistreerd bij de Belgische Drone Federatie (BeUAS). Daarnaast zijn we officiële verdeler van Swellpro-drones: knappe staaltjes van techniek, volledig waterbestendig.

Wilt u ons nóg beter leren kennen? Contacteer ons nu!