LUCHTFOTOGRAFIE EN VIDEO MET DRONE

Een service om in te kaderen

DienstenSingle-first

Luchtfotografie/ video

Misschien denkt u dat luchtfotografie of video door een drone een kostelijke, onbereikbare zaak is. Wel, dan willen we u geruststellen.

Highview levert video- en fotografiediensten met drone voor een haalbare prijs. Tegen bijzonder eerlijke voorwaarden. En met een service waar u van gaat zweven.

Diensten-service2

VIDEO OF FOTOGRAFIE MET DRONE: WAT LEVERT HET OP?

Eerst en vooral: openvallende monden. U kent vast de imposante beelden van een drone die opstijgt, traag de wereld achter zich laat om dan een indrukwekkende weergave te geven van een gebouw, een mensenmassa, een bedrijfsevenement…

Traag keert hij weer terug naar de aarde om van dichtbij sfeerbeelden te schieten. En voor u het weet, zat u tien minuten lang aan uw scherm gekluisterd, helemaal gefascineerd door die unieke film.

Dát levert het op. U maakt indruk. Met een originele manier om uw bedrijf, project of event in de kijker te zetten. Maar vooral: met effect en in een sfeer van pure professionaliteit.

DienstenSingle-second

FOTOGRAFIE OF VIDEO MET DRONE: VOOR WIE?

Luchtfotografie of video met drone is een sterke meerwaarde voor elk bedrijf en elke organisatie die een gedurfde, knap geregisseerde boodschap de wereld in wil sturen.

Denk zeker niet dat dit soort video of fotografie enkel werkt bij grote massa’s of gigantische projecten. U moest eens weten hoe veelzijdig een drone uw onderneming of evenement in beeld kan brengen.

Highview creëert een onvergetelijke beleving in dronevideo en dronefotografie:

  • voor promotionele doeleinden
  • voor feesten
  • om vastgoed onweerstaanbaar in beeld te brengen
  • bij evenementen – ook kleinere events
  • voor bedrijfsvideo’s
  • voor reclamevideo’s
    - …

onze klanten

We hebben de eer te hebben mogen werken voor onderstaande ondernemingen:

highview-klanten-uhasselt highview-klanten-alkas highview-klanten-los-elfos

Contacteer ons

Meer weten over dronevideo of dronefotografie?
Laat uw aanvraag landen bij Highview.

CTA