Inspectie en video

Zonder risico's en aan een fractie van de prijs

Haarscherpe weergave met aantrekkelijke meerwaarde

Inspecties op hoogte zijn vaak een gevaarlijke klus. En dat merkt u niet alleen aan het projectmanagement dat daarbij komt kijken. Maar ook aan de prijs, die u uiteraard betaalt omdat de inspectie uitgevoerd moét worden.

De technologie staat gelukkig niet stil. En dankzij de ultieme beheersbaarheid van de nieuwste generaties drones én de high definition-kwaliteit van dronevideo en -foto, zijn we in staat om zelfs de meest complexe inspecties op (grote) hoogte uit te voeren in alle veiligheid. Tegen een fractie van de prijs van menselijke inspecties

DienstenSingle-first

Highview, high flexibility: een drone voor elke inspectie

Inspecties moeten soms gebeuren in ruige omstandigheden. De constructie van wankele gebouwen moet van nabij bekeken worden. De weersomstandigheden zijn niet altijd optimaal. Sterke wind kan gevaar opleveren op grote hoogte. En soms is er niet veel ruimte tussen twee constructies in.

Elke inspectie is, met andere woorden, uniek. Daarom beschikken we bij Highview over een gevarieerd assortiment aan drones. Op basis van uw project, selecteren we de apparatuur die het meest geschikt is om uw drone-inspectie uit te voeren.

Zo kunt u op twee oren slapen: het resultaat is onberispelijk en u loopt geen risico – of vertraging.

DRONE-INSPECTIE: WAARVOOR GEBRUIKT U HET?

Drone-inspecties kunnen uitgevoerd worden in tal van situaties. Zo inspecteren onze drones op regelmatige basis:

  • gebouwen
  • constructies
  • masten
  • schoorstenen
  • daken
  • bouwwerven

ONZE KLANTEN

We hebben de eer te hebben mogen werken voor onderstaande ondernemingen:

highview-klanten-uhasselt highview-klanten-alkas highview-klanten-los-elfos

Contacteer ons

Wilt u meer weten over onze service in drone-inspecties? Contacteer ons gerust. We laten u met plezier enkele staaltjes van ons nauwkeurige vliegwerk zien.